Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska z ryby

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety z pangi 4
sól
pieprz
przyprawa uniwersalna Kucharek 1 łyżeczka
pikle 1 słoiczek
parmezan starty
jajko 2
mąka 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z ryby

Filety rybne panierować w jajku a do jajka daliśmy przyprawę uniwersalną, przyprawę do ryb , moczymy najpierw w jajku, potem mące jeszcze raz w jajku i bułce tartej , tylko że do bułki tartej wsypujemy parmezan . Smażymy , następnie przekładamy na papierowy ręcznik aby odsączyć i podajemy z mieszanymi piklami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 06.09.2011 10:33
super
ElizaT 11.04.2011 11:03
to jest fajna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak