Sposób przygotowania

Filety rybne jak się odmrożą to przekręcamy przez maszynkę do mięsa , tak samo jajka i cebule. Do tej masy wbijamy jajka surowe , bułkę tartą i mieszamy skropić sokiem z cytryny , doprawić solą pieprze i z tej masy rybnej formować podłużne kotleciki i smażymy na mocno rozgrzanej patelni . Gotowe posypujemy natką pietruszki .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    git
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna rybka kotletowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !