Sposób przygotowania

Płaty śledziowe wymoczyć. Cebulę i papryczkę siekamy w wiórki. Składniki mieszamy i zalewamy olejem dodając sok z cytryny, miód, sól i świeżo zmielony pieprz. Tak przyrządzone śledzie wkładamy do słoika i odstawimy w chłodne miejsce, na co najmniej trzy dni

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wypróbuję...bo tym moim śledziom w oleju zawsze coś jakby ...brakuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !