Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach. Odstawić do wystygnięcia. Pieczarki umyć, pokroić w plasterki, smażyć na rozgrzanym oleju tak, aby nie puściły soku. Jeśli puszczą sok, odparować. Wrzucić do miski i dopiero teraz posolić. Drobno pokrojoną cebulę zeszklić, dodać do pieczarek. Ogórki i obrane ziemniaki pokroić w kostkę, połączyć z pieczarkami. Dodać majonez i pieprz do smaku. Wymieszać, posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha pomysł.....
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha pomysł.....
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha pomysł.....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !