Sposób przygotowania

Śliwki umyć, przekroić, wyjąć pestki.
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, dodawać stopniowo po jednym żółtku i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz kakao.
Białka ubić, dodać do masy, wymieszać.
Ciasto przelać do wysmarowanej masłem i posypanej bułką tartą formy.
Na wierzch ułożyć śliwki.
Piec ok. godzinę czasu. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !