Sposób przygotowania

Słoninę oczyścić, pokroić w kostkę, stopić, skwarki oddzielić. Jabłka umyć, obrać, usunąć nasiona i pokroić. Cebulę obrać i pokroić. Jabłka, cebulę i majeranek dodać do smalcu. Smalec podgrzewać. Przełożyć do naczyń i odstawić by zastygł. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    jeszcze takiego nie robiłam, ale wczoraj usłyszałam chyba w TV i mnie zainteresowało, a dziś...jak na zawołanie mam przepis :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Lubię taki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !