Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łosoś 1 kg
masło 150 g
pieczarki 300 g
mąka 100 g
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku
cytryna do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z pieczarkami

Rybę oczyścić,wyfiletować,pokroić na porcje,osolić ,obtoczyć w mące i smażyć na oleju,dodać obrane i przygotowane pieczarki,osolić,przykryć i dusić z dodatkiem masła,udekorować cytryną pokrojoną w stożki,podawać z frytkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak