Sposób przygotowania

Śmietankę z cukrem gotować na małym ogniu do gęstości,i dodać odrobinę sody .Na koniec dodać posiekane na drobno orzechy .Masę wylać bezpośrednio na mazurek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Taki przepis przed świętami pewnie się przyda:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Basiu a ja wszystko raze gotuję ok 8 minut i też jest o.k.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    taka polewa to coś dla mnie uwielbiam orzechy w ciastach
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Dobra !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Palce lizać
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł na polewę do mazurka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !