Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa orzechowa do mazurka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 250 gram
śmietanka 1/8 litra
orzechy 50 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa orzechowa do mazurka

Śmietankę z cukrem gotować na małym ogniu do gęstości,i dodać odrobinę sody .Na koniec dodać posiekane na drobno orzechy .Masę wylać bezpośrednio na mazurek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 20.05.2013 06:33
Podoba mi się Twój pomysł na polewę do mazurka.
Łukasz15 10.05.2013 23:12
Palce lizać
Motorek 17.11.2012 07:51
pycha
Grażyna13 10.06.2012 09:57
Dobra !
kanu83 06.03.2012 19:59
rewelka
Krystyna32 06.03.2012 11:03
super
Ania67 29.11.2011 20:03
świetna
kate.500 19.10.2011 10:37
smacznosc
IZABELA29 29.08.2011 10:00
taka polewa to coś dla mnie uwielbiam orzechy w ciastach
Seba 18.06.2011 13:36
super
misia53 17.04.2011 14:26
Basiu a ja wszystko raze gotuję ok 8 minut i też jest o.k.
ben-ka 29.03.2011 07:12
Taki przepis przed świętami pewnie się przyda:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak