Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba faszerowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 1 kg
bułki czerstwe 2 szt
mleko do namoczenia bułek
jajko 2 szt
cebula 2-3 szt
kasza manna 2 łyżki
sól do smaku
Gałka muszkatołowa mielona Prymat do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ryba faszerowana

Filety, cebulę podsmażyć na oleju, bułkę przepuścić przez maszynkę dodać jajka, kaszę mannę, sól, cukier i gałkę muszkatołową, wszystko razem wymieszać dokładnie. Formować wałki zawinąć i gotować w wywarze z jarzyn około 30-40 minut. Porcjować jak będzie zimne.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 22.06.2012 14:32
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak