Sposób przygotowania

Rybę sprawić,dokładnie opłukać,włoszczyznę obrać,opłukać i zalać wodą,posolić i ugotować wywar,do wywaru dodać rybę pokrojoną na porcje,dodać liśc laurowy i gotować rybę do miękkości ,następnie wyjąć rybę ,ułożyć na salaterce,ozdobić gotowanymi jarzynami,wywar przecedzić,rozpuścić w nim namoczoną żelatynę,zagotować i doprawić do smaku,przygotowańą galaretą zalać rybę ułożoną na salaterce,pozostawić do zastygnięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    polecam jest świetna;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    popieram poprzedniczkę:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !