Sposób przygotowania

Ciasto na naleśniki: 2 budynie waniliowe wymieszałam z mlekiem i jajkiem. Musimy uzyskać ciasto rzadsze niż na standardowe naleśniki (ze względu na skrobię).

Nadzienie: 100g białego chudego sera wymieszałam na w miarę jednolitą masę z waniliowym serkiem homogenizowanym i odrobiną cynamonu.

Usmażyłam naleśniki na patelni teflonowej, nałożyłam nadzienie i... się zajadałam... :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    fantastyczne-ale która to faza??
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wyglądają pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !