Sposób przygotowania

Ziemniaki dokładnie myjemy i kroimy na 4 lub 6 cześć( w zależności od wielkości).
Marchew obieramy i kroimy na 2-3 centymetrowe kawałki.
Cebulkę kroimy na 4 części(nie obierając jej).
Pieczarki kroimy w grube plastry
Udka obsypujemy przyprawa układamy w blasze wraz z warzywami,polewamy oliwa i obsypujemy ziołami prowansalskimi.
Podlewamy woda ok.0,5 szklanki.Pieczemy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszności
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !