Składniki:
boczniaki | 80 dag |
jogurt | 200 ml |
cebula | 1 szt |
masło | 30 g |
koper świeży | |
szczypiorek usiekany | |
natka pietruszki | |
pieprz | |
sól | |
sok z cytryny | |
twaróg | 50 (półtłusty) |
jajko ugotowane na twardo | 8 szt |
boczniaki | 80 dag |
jogurt | 200 ml |
cebula | 1 szt |
masło | 30 g |
koper świeży | |
szczypiorek usiekany | |
natka pietruszki | |
pieprz | |
sól | |
sok z cytryny | |
twaróg | 50 (półtłusty) |
jajko ugotowane na twardo | 8 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: