Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy, kroimy na plasterki- podsmażamy na rozgrzanym maśle- dodajemy posiekaną dymkę- przyprawiamy kucharkiem i czosnkiem- dusimy.
Odlewamy pół szklanki śmietany- rozrabiamy z mąką- resztą śmietany zalewamy pieczarki- mieszamy i po chwili dodajemy śmietanę z mąką.
Przyprawiamy kostką grzybową, świeżo zmielonym pieprzem, czosnkiem, sosem sojowym i posiekaną pietruszką.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    świetny sos :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    uwielbiam taki sosik :) do ryżu, często robie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    musi być naprawdę aromatyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pięknie wygląda aż chce się jeść
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    ślinka cieknie;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    wygląda pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !