Sposób przygotowania

Z białek i cukru ubijamy sztywną pianę. Do piany dodać mąkę i jeszcze chwilę ubijać. Na koniec dodać ocet i wodę i delikatnie wymieszać. Gotową masę wyłożyć na blachę. Piec w temperaturze 150 stopni przez 60 - 75 minut. Śmietanę ubić na sztywno. Wyłożyć na ostudzone ciasto. Udekorować kawałkami brzoskwiń.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    znam troszkę inny przepis, ale ją uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha beza;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ale apetycznie się zrobiło...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    jakie słodkości...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    zjadła bym...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !