Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serek domowy topiony z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 60 dag
pieczarki 2 szt
olej 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Serek domowy topiony z pieczarkami

Przygotować ser domowy topiony wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/116773/serek-domowy-topiony.html rozłożyć do 3 miseczek, do tej dodać posiekane i usmażone na 1 łyżeczce oleju pieczarki , pozostawić do ostygnięcia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ziabela 02.08.2011 17:16
wow ale dobre a ile kalorii;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak