Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuzówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1/2 (dużego) szt.
wiśniówka 1/2 litra
sok grejpfrutowy 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuzówka

Miąższ arbuza należy pokroić w \"sześciany\" i przemieszać. 1/4 miąższu należy wyciągnąć z owocu i przełożyć do jakiegoś wolnego naczynia. Pozostawiony w arbuzie miąższ należy zalać wiśniówka i sokiem grejpfrutowym. Tak przygotowany owoc najlepiej odstawić do lodówki na kilka godzin. Polecam szczególnie na ciepłe letnie popołudnie/ wieczór.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 24.06.2012 15:29
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak