Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa 0,5 kg.
cebula biała 4 szt.
mleko
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulą

Wątrobę myjemy, kroimy w paski i zamaczamy na 2 godziny w mleku. Obtaczamy w mące krupczatce i smażymy na mocno rozgrzanym oleju, dokładamy pokrojoną w piórka cebulę i dusimy ok. 10 minut. Na koniec przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 28.01.2013 19:04
pyszności, bardzo lubimy taką wątróbkę :)
dianix 06.09.2012 20:27
uwielbiam z sosikiem
Dorian 26.07.2012 22:03
pycha
ronald88 22.07.2012 14:52
super
ronald88 22.07.2012 14:52
super
Wacław 16.07.2012 14:10
bardzo lubię !
fictor123 10.07.2012 09:33
smaczna i zdrowa:)
smakowita 22.04.2012 21:49
uwielbiam wątróbkę z cebulką
Iwona51
Iwona51 24.12.2011 09:11
pycha
RenataZ-et 21.09.2011 23:40
bardzo lubię taką wątróbkę
anemon 31.08.2011 16:51
Rarytas dla amatorów wątróbki.
piotereq 19.05.2011 15:26
smaczna.
barbara11561 01.04.2011 19:06
Wspaniała
justka 16 29.03.2011 10:13
smaczne
MAR3STA 22.03.2011 17:07
lubię taką wątróbkę;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak