Sposób przygotowania

Wątrobę myjemy, kroimy w paski i zamaczamy na 2 godziny w mleku. Obtaczamy w mące krupczatce i smażymy na mocno rozgrzanym oleju, dokładamy pokrojoną w piórka cebulę i dusimy ok. 10 minut. Na koniec przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię taką wątróbkę;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Rarytas dla amatorów wątróbki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię taką wątróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam wątróbkę z cebulką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    smaczna i zdrowa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam z sosikiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszności, bardzo lubimy taką wątróbkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !