Sposób przygotowania

zemlec szynke, karczek i boczek razem z cebula i czosnkiem, mieso wyrobic z jajkiem i przyprawami ( sol, pieprz ), gdy jest za rzadkie dodac troche bulki tartej, formowac kotlety i obtaczac w bulce tartej, smazyc na malej ilosci tluszczu poniewaz w trakcie smazenia wytapia sie tluszcz z kotletow

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    piękne zdjęcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo apetyczny i pięknie podany obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo apetyczny i pięknie podany obiadek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    wyglada smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    aż ślinka leci na taki obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smacznie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam przepis do wyprobowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !