Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z kiszonej kapusty

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 4 szt
jabłko 2 szt
szczypiorek 3 lyzki
olej 4 lyzki
kapusta kiszona 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z kiszonej kapusty

kapuste kiszona pokroic by kawalki byly mniejsze, dodac starta marchewke, starte jablko, i szczypiorek, wymieszac z olejem i przyprawic do smaku pieprzem i sola

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 02.06.2013 08:48
świetny przepis
Krystyna32 20.02.2013 16:16
pycha
dorotka0000025 19.11.2012 11:47
polecam ta bombe witamin
Izabela28 22.02.2012 11:32
też taką robię tylko bez szczypiorku i przyprawiam ją jeszcze odrobiną pieprzu i cukru:)
motomaniak 08.12.2011 13:16
pycha
Andzia1977
Andzia1977 29.08.2011 23:04
musze wypróbować
Ewelina38 31.03.2011 16:41
bomba witaminowa :) pyszności suróweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak