Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego (0,5 kg) dorzucam całą drobno pokrajaną i podsmażoną cebulę (1 szt.), odrobinę czosnku (1-2 ząbki) i wszystko podsmażam z 10 minut. Gdy mięso ostygnie dodaję jajko, 4 łyżki bułki tartej, drobno pokrojony kawałek papryki czerwonej i zielonej (wcześniej lepiej podsmażyć), sól i pieprz ziołowy Prymat.
W międzyczasie przygotowuje słone naleśniki. Farsz nakładam na naleśniki zwijam, obtaczam w jajku i bułce tartej. Podsmażam. Podaje z sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pyyyycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    przepyszne-lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    extra;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !