Sposób przygotowania

1 Przed przygotowaniem piekarnik rozgrzać do 180 stopni , oliwkę rozgrzać w rondlu , mięso obtoczyć w mące rzucić na chwilkę do rondla na ok 4 min. , żeby troszkę się przyrumieniło . Dać na talerz .
2 Cebule dymkę i czosnek wrzucić do rondla , pod smażyć tak aby dymka zmiękła . Do tego dodać zielona paprykę i chili , smażyć 4 minutki . Dodać paprykę chili , połowę listków kolendry , sól , mielona kolendrę i 1 szklankę wody . doprowadzić do wrzenia.
3 Mięso włożyć z powrotem do rondla , przykryć , wstawić następnie do piekarnika i piec ok 25 min , z zmięknie.
4 Dodać groszek , sok z limonki i resztę kolendry , przykryć i odstawić na 3 minutki , przed podaniem posypać posiekana czerwona papryką

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    dobra, taka ostra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    nieźle
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !