Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z kiełbaą i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 5 szt
pieczarki 10 dag
kiełbasa 10 dag
cebula 1 szt
szczypiorek usiekany
sól
pieprz
ser żółty 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z kiełbaą i pieczarkami

Pieczarki pokroić w plasterki i obgotować. Cebulę i kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni, dodać pieczarki. Jajka wbić do miski, dodać przyprawy i rozmącić widelcem. Następnie wylać na patelnię i dokładnie wymieszać. Pod koniec smażenia dodać żółty ser. Smażyć jeszcze chwilę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 21.02.2014 07:34
Taką to ja lubię :)
Wacław 03.03.2012 12:22
świetna
ziutula
ziutula 30.07.2011 09:43
smacznego....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak