Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ruż z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 4 woreczki
pieczarki 1 kg
mieszanka warzywna 450 g
cebula 2 szt
sól
pieprz
przyprawa do zup
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Ruż z warzywami

Ryż i warzywa ugotować osobno w osolonej wodzie. Na patelni podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę. Ryż i warzywa odcedzić, przełożyć do dużego garnka, dodać zrumienioną cebulkę i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 07.02.2013 21:35
lubię takie dania
aacaac 06.07.2011 08:26
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak