Sposób przygotowania

Pieczarki drobno pokroić, przełożyć na suchą, rozgrzaną patelnię i smażyć, aż puszczą sok, dodać posiekaną cebulę i dusić. Dodać śmietanę i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dusić, aż sos zgęstnieje. Wymieszać masę z surowymi żółtkami i natką pietruszki. Tak przygotowany farsz świetnie nadaje się do naleśników, krokietów i pieczonych pasztecików

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mm idealny;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !