Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plasterki, obgotować, odcedzić i wystudzić. Cebule pokroić w piórkai i sparzyć gorącą woda. Jajka i ogórki pokroić w kostkę, pietruszkę posiekać. Połączyć składniki, dodać majonez, musztardę, odrobinę pietruszki, doprawić solą i pieprzem. Wszystko lekko wymieszać

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ta sałatka jest bardzo dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pyszna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !