Sposób przygotowania

Grzyby mun zalać wrzątkiem,piersi pokroić wkostke,przełożyć do miseczki,wlać do nich sos chili,olej,sos sojowy oraz ostrygowy i starty imbir.Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić na około 15min.Grzyby pokroić w wąskie paseczki.Wlać na patelnie odrobinę oleju,mocno zagrzać,wrzucić zamarynowane piersi,dodać grzybki,smażyć na dużym ogniu kilka minut.Na koniec wsypać kukurydze z puszki i wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczna potrawa;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !