Sposób przygotowania

Mięso z raczków lub krewetki osuszamy z zalewy.
Do jogurtu (jogurt wg upodobań, nie musi to być \"grecki\") przeciskamy ząbki czosnku oraz kroimy drobno koperek. Mieszamy, doprawiając solą i pieprzem, a następnie przekładamy mięso raków lub krewetki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    mhmmm, pychota. Uwielbiam takie jedzenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    bo zdrowe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Narobiłaś mi ochoty na takie pyszności :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetycznie wyglada
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    smaczna;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !