Sposób przygotowania

Przygotować kurczaka,natrzeć solą ,posmarować masłem i wstawić do nagrzanego piekarnika.Gdy się zarumieni,skropić wodą.Pod koniec pieczenia posypać bułką tartą i jeszcze chwilę piec.Gotowego kurczaka pokroić na porcje i podawać na zimno lub na ciepło z sałatką z warzyw

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    patusia

    Szybko i smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    poproszę kawałek
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kurczaki lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyyyycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny kurczaczek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Faktycznie mięso z kurczaka smakuje równie dobrze na zimno co na ciepło.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    lubię kurczaka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !