Sposób przygotowania

Dobrze schłodzoną śmietankę wlać do miski i miksować dodając powoli cukier aż do momentu gdy stanie się puszysta. trzymać w lodówce.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Polecam ten przepis...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    uwielbiam śmietankę
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    warto zrobić,bo zdecydowanie lepsza niż ze sklepu
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    co domowe to domowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bitą śmietanę mogę jeść samą i z innymi dodatkami.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !