Sposób przygotowania

Rozgrzać gofrownicę. Wszystkie składniki oprócz białek ubić mikserem na
gładką masę. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie wymieszać z ciastem.
Piec w gofrownicy na rumiano - około 2-3 minut, dodać pokrojone brzoskwinie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    moje dzieciaki je uwielbiają więc przynajmniej 2-3 razy w tygodniu je robię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Też lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    przysmak mojej córci:)
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !