Sposób przygotowania

Obraną pietruszkę,seler,marchew,pieczarki i cebulę kroimy w paski i podsmażamy na rozgrzanym oleju.Mięso wieprzowe również kroimy w paski i podsmażamy.Następnie podsmażone produkty wkładamy do garnka i podlewamy wodą,a potem dusimy.Gdy już warzywa będą na pół miękkie,dodajemy pokrojone w kostkę ogórki kiszone i paprykę,groszek i dalej dusimy.Tak uduszony bogracz doprawiamy koncentratem pomidorowym,keczupem i przyprawami.Podajemy z ryżem ugotowanym na sypko.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Tego dania nie może zabraknąć w moim menu
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !