Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżykoszyszki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż preparowany 50 g
cukierki krówki śmietankowe 130 g
cukierki krówki kakaowe 130 g
orzechy garść
migdały garść
baton 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżykoszyszki

Do garnka wkrzucamy krówki, roztapiamy na małym ogniu; trzeba pilnować aby się nie spaliło. Następnie wrzucamy kawałki batonów i również topimy; mieszamy masę. Jak jest już w miarę \"płynna\" wsypujemy rozdrobnione orzechy, migdały oraz ryż. Mieszamy i od razu na ciepło lepimy kuleczki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aida 11.07.2011 18:06
malusia bombeczka :)
Faustyna 06.07.2011 14:43
mmmmm Bomba kaloryczna, ale z pewnością warto wypróbować :)
Mati13 14.06.2011 21:21
super smaczne
Ewa104 11.05.2011 18:58
Małe pyszotki!
Gosia40 16.03.2011 09:24
Pyszniutkie muszą być:)
Aida 15.03.2011 12:16
dziękuje :)
MAŁGORZATA108 15.03.2011 11:19
Wspaniałe.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak