Sposób przygotowania

Do garnka wkrzucamy krówki, roztapiamy na małym ogniu; trzeba pilnować aby się nie spaliło. Następnie wrzucamy kawałki batonów i również topimy; mieszamy masę. Jak jest już w miarę \"płynna\" wsypujemy rozdrobnione orzechy, migdały oraz ryż. Mieszamy i od razu na ciepło lepimy kuleczki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Wspaniałe.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    dziękuje :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pyszniutkie muszą być:)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Małe pyszotki!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    mmmmm Bomba kaloryczna, ale z pewnością warto wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    malusia bombeczka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !