Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w krążki. Jajka obrać, włożyć jajka do litrowego słoika naprzemiennie z krążkami cebuli. Przygotować zalewę - w garnku doprowadzić do wrzenia ocet z wodą, cukrem i czosnkiem. Zdjąć z ognia i pozostawić do wystygnięcia na około 15 minut. Zalać jaja zalewą z octu i zamknąć słoik. Przechowywać w lodówce przez przynajmniej 1 tydzień przed podaniem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Bardzo fajna przekaska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !