Sposób przygotowania

Wymyte buraki gotować około 30 minut, odcedzić, ostudzić, obrać buraki ze skórki i zetrzeć na tarce na małych oczkach. Przełożyć do rondelka, dodać masło, śmietanę i przyprawy. Gotować na małym ogniu przez około 10 minut często mieszając. Na koniec poprószyć mąką, zagotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Stale goszczą u mnie na stole
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne buraczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !