Sposób przygotowania

Zagotować pół litra wody z 20 dag cukru. Do wrzątku wsypać 1 dekagram kminku. Napar zostawić na 24 godziny. Przecedzić do litrowej butelki i dolać 1/2 litra spirytusu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    lubię takie wódki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tego cuda jeszcze nie piłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !