Sposób przygotowania

Truskawki płuczemy i miksujemy lub rozgniatamy widelcem. Twarożek mieszamy z cukrem pudrem, alkoholem oraz zmiksowanymi truskawkami. Żelatynę rozpuszczamy, po czym dodajemy do masy. Całość rozkładamy do miseczek i zostawiamy do schłodzenia i zastygnięcia. Udekorować krem możemy truskawkami lub wzorkiem z musu truskawkowego

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    1 porcja serka homogenizowanego to 250g
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wyśmienity deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyyyyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienity deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    szkoda,że sezon truskawkowy jest taki krótki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    rewelka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    fajne do przekładania biszkoptu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super taki krem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyśmienity deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajny kremik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    dla mnie-bomba
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszny deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny jest taki krem
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota taki kremik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !