Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz po bałtycku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 100 g
fasola 150 g
majonez 250 g
papryka czerwona 2 łyżki
cytryna do dekoracji
sałata do dekoracji
filet z dorsza 6 szt
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz po bałtycku

Filety ułożyć na półmisku,fasolę ugotować w osolonej wodzie ,cebulę obrać,pokroić w plasterki i zagotować razem z fasolą,następnie wymieszać z majonezem cebulę i fasolę,dodać paprykę,doprawić do smaku i wymieszać,filety polać sosem i udekorować plasterkami jajek,plasterkami cytryny i listkami sałaty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak