Sposób przygotowania

Jabłka obrać,pokroić w ósemki i wyłożyć na wysmarowaną i wysypaną bułką tartą tortownicę.Suche składniki wymieszać .Jajka ubić na gładką masę,dodać śmietanę,wlać stopiony tłuszcz i wymieszać gładkie ciasto.Wylać na jabłka i piec w temperaturze190 st.C około40 minut.Upieczone ciasto po 15 minutach przełożyć na półmisek odwracając formę dnem do góry.Posypać cukrem pudrem z wanilią

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mam taki przepis ale nie robiłam tej szarlotki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobną ,jest bardzo smaczna ,ja bardzo lubię szarlotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Twoja szarlotka wygląda apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna bardzo lubię szarlotki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !