Sposób przygotowania

dowolny dżem

Przesiewam mąkę, mieszam z cukrem, proszkiem do pieczenia i solą. Oddzielam żółtka od białek. Żółtka mieszam z maślanką i ricottą, łączę z suchymi składnikami i dokładnie mieszam.Ubijam pianę z białek. Delikatnie mieszam z ciastem. Odstawiam do lodówki na kwadrans.Smażę na niewielkiej ilości masła. Podaję z masłem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !