Sposób przygotowania

Boczek, karczek i czosnek przepuszczamy przez maszynkę do mięsa. Do zmielonej masy mięsnej dodajemy śmietanę, doprawiamy Vegetą i dokładnie mieszamy. Przekładamy do podłużnej brytfanki. Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 stopni C i wkładamy brytfankę z mięsem. Pieczemy ok 1,5 godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszny pasztet
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wygląda super! aż chce sie zjesc:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wygląda super pewnie pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pasztecik
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi sie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi sie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !