Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj w sosie koperkowo-cytrynowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mintaj 5 szt.
koperek 1 łyżka
śmietana 350 ml
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w sosie koperkowo-cytrynowym

Mrozona rybę ułozyć na patelni, zalać słodką śmietaną wymieszaną z przyprawą cytrynową do ryb, dusic pod przykryciem 10 minut, obrócić, dodać łyżkę koperku i dusić dalsze 10 minut aż sos zgęstnieje. Ozdobić liśćmi mixu sałąt i plasterkami cytryny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elzbietar64 13.05.2012 19:05
szybko się robi
agnieszka137 15.03.2011 11:32
wygląda świetnie! lubię rybę w sosie
bejciu24 15.03.2011 07:49
piękni podany
suzana 14.03.2011 19:27
smakowity

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak