Sposób przygotowania

W rondelku zagotować wodę z 1/2 kostki margaryny.Do wrzątku dodać szklankę mąki i wymieszać aż powstanie lśniąca kulka ciasta.Wystudzić.o chłodnego ciasta wmiksować po kolei po jednym jajku.Przełożyć do rękawa cukierniczego lub łyżką wykładać na blaszkę wyłożoną papierem.Piec w temperaturze 200 st. C około 20 minut.Po upieczeniu posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ptysia to bym zjadła:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Wszystkie misie lubią ptysie ....a ja misia jestem też no i ptysia jem jak swierz!
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    wow !!!!! extra !!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ale piękne łabędzie! ale bym sobie takiego zjadła!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    przepyszne!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    śliczne ptysie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne są takie ptysie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danka

    pychota, zjadła bym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dawno nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też sama dawno nie jadłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !