Sposób przygotowania

Zagotować obon wieprzowy w dużej ilości wody. Gdy będzie miękki, wrzucić wszystkie przyprawy i pokrojone w plasterki buraki. Nie gotować! na końcu dodać barszczyk z torebki i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    mój też!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    mój też!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszniutki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszniutki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszniutki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszniutki
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    barszczyk musi być!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !