Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, pokroić i dusić pod przykryciem z pokrojoną cebulą i tłuszczem. Bułke namoczyć w mleku, odcisnąć i razem z grzybami przepuścić przez maszynkę. Dodać jajko, sól, pieprz, i starannie wymieszać. Gdy masa jest za rzadka wsypać trochę bułki tartej. Kształtować w kotleciki. Smażyć na złoty kolor

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i dużo buraczków zasmażanych do tych kotlecików,,,
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis do wypróbowania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis do wypróbowania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    polecam, często robię i smakują wybornie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !