Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plastry i przesmażyć. Czosnek zmiażdżyć. Chleb pokroić w kromki i namoczyć w mleku. Kromki ułożyć warstwami w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Każdą warstwę polać sosem pomidorowym, posypać posiekanym czosnkiem oraz przesmażonymi pieczarkami i przykryć serem. Ostatnia warstwę posypać dodatkowo parmezanem, wiórkami masła, pieprzem i solą. Piec 60 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię różnego rodzaju zapiekanki więc tę pewnie też polubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    najlepsza domowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super ta zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !