Sposób przygotowania

Kapelusze umyć pod bieżącą wodą. Większe kapelusze przy trzonie zbić młotkiem. Jajka rozbić z vegetą i pieprzem, grzyby obtaczać w jajku i w bułce, smażyć na gorącym tłuszczu na rumiano jak kotlety.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    tez robiłam, jak miałam akurat urodzaj boczniaków (same wyrosły) na działce :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    kurcze boczniaki jadlam pierwszy raz w tym roku, moj mężczyzna zakupił i hodował, jak jest wysypym to kilka rodzin mozna wykarmic;d
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !