Składniki:
wieprzowina | 30 dkg |
parówki | 25 dkg |
pomidory w zalewie | 80 dkg |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cebula | 3 szt |
sok z cytryny | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
szczypiorek usiekany | garść |
oliwa | 2 łyżki |
sól do smaku | |
papryka czerwona | 1 szt |
wieprzowina | 30 dkg |
parówki | 25 dkg |
pomidory w zalewie | 80 dkg |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cebula | 3 szt |
sok z cytryny | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
szczypiorek usiekany | garść |
oliwa | 2 łyżki |
sól do smaku | |
papryka czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: